Lloguer d'habitacions per a estudiants a Alcoi, al Col·legi Major Ovidi Montllor

D'acord amb xifres de Statista, durant l'any 2021, el sistema universitari d'Espanya va registrar més d'un milió de sis-centes matriculacions.

Aquest va ser el nombre més gran registrat en anys. A més, la xifra va incrementar en 46.000 estudiants respecte de l'any anterior. Això vol dir també que molts estudiants han de mudar-se de les seues ciutats d'origen fins als llocs on es troba la universitat o l'escola. Per això, trobar una llar ideal pot ser complex. Per als que decideixen traslladar-se a Alcoi és possible aconseguir bones ofertes com les del Col·legi Major a Alcoi per a l'allotjament d'estudiants a Alcoi.

Per què llogar una habitació per a estudiants a Alcoi?

Llogar una habitació per a estudiants a Alcoi és l'opció més assenyada si es vol estudiar en alguna de les cases d'estudi. Dins aquesta ciutat hi ha la Universitat d'Alacant (UA), la Universitat Politècnica de València (UPV) i l'Escola d'Art Aplicades i Oficis Artístics. Gràcies a això, any rere any nous estudiants es muden temporalment a la ciutat, cosa que concedeix l'oportunitat de fer networking i amistats diverses.

D'altra banda, aquesta ciutat permet viure una experiència única on s'aprèn de la seva rica història industrial. Els nous residents tindran l'oportunitat de recórrer els ponts, així com el seu ambient dinàmic i acollidor.

Les opcions d'hostalatge són tan variades com els estudiants que arriben a Alcoi. Hi ha habitacions per a persones amb molt o poc pressupost. Només es recomana fer una investigació i reservar considerant un temps prudencial abans de l'inici de les classes.

Col·legi Major Ovidi Montllor: residència per a estudiants a Alcoi

El Col·legi Major Ovidi Montllor, ubicat a Alcoi, és una residència estudiantil ideal per a joves que desitgen comoditat i tranquil·litat. En aquest lloc es poden trobar al voltant de 85 habitacions individuals o compartides, amb espais adequats per concentrar-se durant les hores d'estudi. Totes es troben repartides a les quatre plantes i disposen de bany privat. A més, la residència compleix totes les normes sanitàries que requereixen aquest tipus d'establiments. D'aquesta manera, es protegeix la salut dels residents.

L'ambient no és l'únic avantatge d'aquest lloc, ja que és al voltant d'un quilòmetre de distància de la Universitat Politècnica de València al Campus d'Alcoi, l'EPSA i l'EASD Alcoi. Per a més facilitat d'accés, una xarxa d'autobusos té parada a la porta de la residència. Això permet que els joves puguin traslladar-se a qualsevol punt de la ciutat sense cap problema.

Comptar amb una nova llar que s'adapta a totes les necessitats és de gran ajuda per començar un any acadèmic amb bon peu. Aquest és el cas del Col·legi Major a Alcoi per a l'allotjament d'estudiants.

Compartir: