Alcoi disposa de dos hotels. Un d'ells, El Reconquista, compta amb 70 habitacions amb bany complet, aire condicionat, TV amb comandament a distància, telèfon i calefacció central. Situat a la zona Centre.

El segon, SERCOTEL Ciutat d'Alcoi, és un hotel recentment inaugurat (novembre de 2004), i compta amb 85 habitacions. L'hotel ha aprofitat un edifici industrial modernista de principis de segle, que ha estat totalment renovat, on està ubicat el Restaurant La Llum, regentat per un dels restauradors més prestigiosos de la zona. L'hotel està situat a cinc minuts del centre d'Alcoi, en plena zona comercial i d'oci de la ciutat.

L'Hostal Savoy, prop de la Plaça d'Espanya, al centre de la ciutat, disposa de 40 modernes i confortables habitacions, equipades amb calefacció, telèfon, i televisió.


Al Parc Natural de la Font Roja trobem Masia La Mota, un hotel rural amb encant, on gaudir d'una de les zones naturals més ben conservades de tot el País Valencià. Destaca la tranquil·litat i l'entorn natural i silvestre que l'envolta, ja que posseïx una extraordinària biodiversitat rica en flora i fauna. Es pot practicar el senderisme, l'observació d'aus (ornitologia), barranquisme, equitació, bicicleta tot terreny, entre altres activitats. Oferix 12 habitacions dobles decorades de manera personalitzada amb vista de gran bellesa dotades de tot l'equipament necessari per a una estada agradable.

El Col·legi Major Ovidi Montllor, ofereix disponibilitat d'allotjament universitari al llarg de tot l'any, en habitacions dobles o individuals. La reserva d'habitacions es pot fer cridant al telèfon del col·legi: 96 554 95 22. Les habitacions estan dotades de telèfon, calefacció i bany integrat a les mateixes. 

A cinc minuts de la ciutat d'Alcoi, a la localitat de Cocentaina, es troba l'Hotel Odón, amb habitacions amb cambra de bany completa, telèfon directe a l'exterior, calefacció, aire condicionat i televisió amb comandament a distància i antena parabòlica. A la mateixa població es troba el Nou Hostalet, un hotel familiar en un elegant edifici de moderna contrucció, amb habitacions equipades amb totes les comoditats (bany, calefacció, aire condicionat, TV i telèfon), aparcament privat i restaurant.

Si prefereix allotjar-se en un ambient rural, i a pocs minuts d'Alcoi, els pobles de les nostres comarques disposen d'una gran varietat de cases rurals i albergs, com Cases Noves, un hotel rural en Alicante situat en el Castell de Guadalest.

O bé a Alcoi, o bé a les zones rurals dels voltants, et recomanem que planifiques el teu viatge i faces ús d’eines en línia per trobar les millors opcions d'hotels, com per exemple aquest comparador.

Compartir: