Cap d'Any Alcoi 2019-2020

Com ja és habitual la diversió i l’esport seran els protagonistes en la vesprada del 31 de gener en Alcoi. La XIV Sant Silvestre Alcoiana començarà a les 16.30 hores amb la carrera dels més xicotets, amb medalles per a tots i sorteig de regals infantils. La prova tindrà lloc al parc Cervantes.

A les 18.00 hores començarà la prova sènior també amb eixida des del parc de Cervantes, podent participar disfressats, ja que les millors disfresses tindran premi. A més, durant la carrera se sortejaran regals. Aquesta és una prova per a poder acomiadar l'any de forma totalment festiva, lúdica no competitiva, amb inscripcions gratuïtes, sent multicolor per la gran varietat de disfresses i amb samarreta per a tots els inscrits.
La recollida de dorsals tindrà lloc, en el Centro Comercial Alzamora en el següent horari hui dilluns 30 de desembre de 18.30 a 21 hores i demà dimarts 31 de desembre d'11 a 14 hores. A més en la zona d'eixida demà des de les 16 hores fins 30 minuts abans del començament de la prova.

El recorregut eixirà des del parc de Cervantes, seguirà per Els Alçamora, Pont de Sant Roc, Alameda Camilo Sesto, Pont de Sant Jordi, Sant Tomas, plaça d'Espanya, Major, Placeta del Carbó, Sant Miquel, Santa Maria, del Carmen, Puríssima, Sant Jaume, pel lateral de la Escola d’Art, Barranc de Na LLoba, accés de l'esquerra fins al pont de Maria Cristina anada i tornada, per damunt del parc fins a Algezares (museu de Bombers), llit del riu, Barranc de Na Lloba, Bisbe Orberà, Capellà Benlloch, País Valencià, Pont de Maria Cristina, Parc de Cervantes (Final de la prova).

Pel que respecta als talls de trànsit tan sols es tallarà al pas per Els Alçamora, Alameda Camilo Sesto i Pont de Sant Jordi durant el pas de la prova, uns 10 minuts aproximament. Els vehicles podran circular per darrere del cotxe de la Policia Local que tanca la prova. També es tallaran els accessos al riu i els carrers Sant Jaume, Bisbe Orberà i Capellà Benlloch. En el Pont de María Cristina, carrer Els Alçamora fins a l'entrada al parc de Cervantes, es col·locaran cons perquè es desenvolupe la prova pel carril Bus.

FESTA DE CAP D'ANY EN LA PLAÇA

La plaça d’Espanya acollirà com els últims anys la festa de Cap d’Any. Davant l’ajuntament hi haurà un escenari on actuarà ‘Ceda el Paso’, Rêve Disco Club i DJ Damián que actuarà també com animador de la festa que començarà a les 23.45 h.
A més de la música en directe, també serà novetat la col·locació una barra on es vendran begudes.
Com ja es habitual hi haurà servei de ludoteca en l’Àgora.
El trànsit es tallarà de 23 a 4.30 hores, sent l’últim servei d’autobús a les 22 hores