01 Abril 2020

Alcoi.com

Alcoi.com

<< Notícies

Nova iniciativa d'alcoi.com: No ho tires, regala-ho!

afoto novedad

alcoi.com posa en marxa una iniciativa per a que les persones puguen regalar aquells objectes que ja no necessiten per a que altres persones puguen aprofitar-los

El portal alcoi.com, que ofereix informació a internet d’Alcoi i de les comarques de l’Alcoià i el Comtat, ha posat en marxa una iniciativa per a que tots els ciutadans i ciutadanes puguen donar totes aquelles coses que ja no necessiten a persones a les que els puga fer falta.

Segons explica el seu gerent, Sergio Grau, “en moltes ocasions tenim a casa coses que ja no necessitem, però que ens sap malament tirar perquè estan noves o pràcticament noves i que moltes persones podrien aprofitar. La plataforma que llancem hui té l’objectiu de posar en contacte a estes persones. Per una banda la gent que estiga interessa en donar aquelles coses que ja no necessite i que estiguen en bon estat, i per l’altra, la gent que puga necessitar eixies coses. L’únic requisit és que s’oferisquen de forma gratuïta”.

La iniciativa, que ha tingut èxit en altres llocs, pretén arribar ara a totes les persones de les comarques de l’Alcoià el Comtat, per a que a través d’internet puguen oferir tot allò que ja no els fa falta, o que han deixat d’utilitzar, o ja no els cap a casa, i que, ben segur que altres persones podran aprofitar.

A més a més, alcoi.com ofereix altres serveis completament gratuïts per als internautes de les nostres comarques: