20 Juny 2018

Alcoi.com

Alcoi.com

Fòrum
 • Redibuixar Alcoy

  Albert Gispert el 25/03/2017 22:20 - IP: 193.171.119.134

  Hola bon dia,

   

  estic sorprés que en aquest grup de conversa no es parli de coses positives per la ciutat. Projectes que empenyin endavant a tot el poble alcoià. Per mi, aquest és el mateix motiu, la falta de projectes per la ciutat, que fa que la única motivació per discutir sigui el tema lingüístic. Alcoy és valencianoparlant i fent poble els castellanosparlants indapatats fàcilment entendríen que són considerats tambße com a propis al municipi.

   

  Així, crec que podríem parlar de com podem fer per manera de fer que Alcoy vagi endavant. Més gent, més feina, la ciutat més bonica, ... Tinc certes preguntes per vosaltres alcoians. Jo sóc estudiant de Màster en Arquitectura acabant en pocs mesos. 

   

  Sabeu qui explota i per quins motius les mines dels afores de la ciutat? Voldria saber si són mines de ciment. Alcoy ha de ser reformat de dalt a baix i seria bo tenir els pedreres aprop. Necessito connectar amb gent del poble que vulgui fer d'Alcoy quelcom singular. Sigueu de Nacionalistes d'Alcoy o de qualsevol partit o organització que estimi Alcoy, la sva gent, història, tradició i paisatge, responeu-me siusplau.

   

  Fins aviat!!

   

  Albert

 • Pere el 28/03/2017 18:52 - IP: 80.24.221.53

  Hola Albert

  A quines mines et refereixes? Mines a prop no n'hi ha.

  El poble d'Alcoi necessita una empempta! El govern del PP el va enfonsar i el PSOE no s'ho trau dels dits. Ni uns, ni els altres!

Afegir resposta