09 Desembre 2019

Alcoi.com

Alcoi.com

Fòrum
 • La Sexta manipula les enquestes i elimina Compromís de les infografies

  Rafa el 08/04/2015 08:33 - IP: 35.0.127.52

  La cadena espanyola La Sexta va eliminar dels gràfics el percentatge de vots de Compromís a l'Ajuntament de València. Als notícies dels 2 del migdia d'ahir, el canal d'Atresmedia mencionava una enquesta feta pel diari El Mundo, on presentava els possibles resultats dels eleccions municipals a València, eliminant-ne els vots que obtindria el grup de Compromís i deixant-els com a "Altres", tot i obtenir un total de 4 regidors.

  Tal com s'afirma a un fòrum de Racó Català, al minut 11.48 del vídeo dels notícies de la Sexta és pot veure una infografia on només hi apareixen PP(31,8%) Ciutadans(16,7%), València en Comú(15,8%) i PSOE(14,6%), i no esmenten Compromís, que obtindria el 12% dels vots.

  Segons puntualitza un altre usuari, aquesta no és la primera vegada que La Sexta manipula els resultats de les enquestes en els seus gràfics. I és que a principis de gener el programa La Sexta Noche va fer desaparèixer EH Bildu de les dades de l'Euskobaròmetre i va sumar al PSOE l'estimació de la coalició nacionalista. L'error va tenir molt ressò a les xarxes socials, que es van encendre de seguida, tot i que la cadena espanyola es va disculpar hores més tard.

 • Pere el 08/04/2015 08:44 - IP: 37.187.129.166

  La casta castellana tem a Coalició Compromís perquè és una força valenciana que depèn dels valencians i a Madrid volen partits controlats i servils a Madrid, per açò votar PP, PSOE, Podemos, C's, EU o UPyD és votar partits que anteposen els interessos de Madrid per damunt dels interessos dels valencians.

  Perquè creieu que intenten silenciar forces polítiques valencianes com Coalició Compromís? Per ser un partit valencià, que depèn dels valencians i treballa pels interessos dels valencians!

Afegir resposta