09 Desembre 2019

Alcoi.com

Alcoi.com

Fòrum
 • Jordi Sedano va amb PODEMOS

  Natxo el 11/03/2015 08:23 - IP: 62.210.74.143

  No s'espanten. No és el que pareix... Sedano anirà amb Ciutadans, dimitirà en breu com a No adscrit i segurament quan presenten a Rafa Miró com a candidat del PP, farà la seua aparició pública amb els d'Albert Rivera. El que passa és que els sistemes de documentació (el que es deia fa pocs anys l'hemeroteca) són traïdors. I furgant entre els vídeos electorals de fa quatre anys hem trobat que Sedano (Clar que Jordi!) tancava el seu maco-reportatge des de La Canal dient: PODEMOS! Com han canviat les coses, eh? Bo, el tema de la Canal no.

  Diuen que seran les eleccions més 'light' dels últims anys. No hi ha massa que rascar i tots els partits majoritaris perdran vots. L'atomització a l'Ajuntament serà total i hi haurà fins a 6 partits amb representació. Qui sí guanyarà serà Sedano, que tornarà amb més força i seguretat amb ell mateix. Resta vore la seua estrategia i si serà capaç de llevar-se de damunt l'ombra de Peralta i tot allò que va passar mentre governà: Rosaledas, Serelles... ja saben.

  Furgant hem trobat curiositats al vídeo electoral de fa quatre anys. Ens hem adonat que des d'aleshores no s'ha fet massa. Tot allò que Sedano va fer continua com a 'obra nova'. Algunes coses han tancat, com ara el CADA (Museu de la CAM)... tot continua igual. Els mateixos reptes i les mateixes promeses. La més interessant, la de La Canal; un tema d'actualitat 365 dies a l'any tot i que no interessa a ningú. Qui utilitze La Canal com a arma electoral, s'equivoca. Estem fins els nassos de La Canal. Saben per què? Perquè ni es fa, ni tampoc no es fa.

  Capritxos del destí. Sedano acaba el vídeo amb el lema de 'Claro que PODEMOS' i un gran retol de l'ara partit de Pablo Iglesias es solapa amb la cara de Jordi. Un Jordi que presumeix de La Canal com la gran oportunitat de futur d'Alcoi.

  De moment, ni Canal, ni Canal 9, ni futur. Sembla tot de conya, com que Sedano vaja amb PODEMOS.

  Vista a aramultimedia.com - Escrit per NATXO LARA

Afegir resposta