01 Abril 2020

Alcoi.com

Alcoi.com

DirectoriInici > Salut >
 • Àrea de Salut 14

  Àrea de Salut 14, Hospital Verge dels Lliris, la Fàbrica, la Bassa, ...

  1334 visites

 • Clínica Dr Baltasar

  El Dr. Aniceto Baltasar està especialitzat en Cirurgia de l'Obesitat. (obesitat mòrbida, cirurgia bariàtrica, gastroplastia, encreaument duodenal ...)

  1214 visites

 • Hospital marina baixa

  L'Hospital Marina Baixa desenrotlla una política de millora contínua de la qualitat, que incidix tant en la qualitat de caràcter cientificotècnic (açò és, la que incumbix a la pràctica professional i prevenció del risc) com en la qualitat percebuda pels pacients i els seus familiars. Dita política pretén integrar les persones que treballen en l'hospital en la seua visió, missió i valors, amb l'objectiu de mobilitzar creativament les capacitats i talents dels individus i equips, cap a l'èxit d'objectius de qualitat assistencial.

  1206 visites

 • Aitana Clínica Veterinaria

  Consells i cures per als seus animals de companyia. Especialistes en Gossos, Gats, Cavalls, Estruços i animals exòtics. Servici d'urgències 24 hores.

  1204 visites

 • Losdy

  Som fabricants de: assecadors d'aire, dosificadors de sabó, dispensadors de paper, exterminadors electrònics, dispensador químic, papereres.

  1182 visites

 • Rafael Bou - Consulta de Cirugía

  -Llicenciat en Medicina i Cirurgia per la Universitat de València (1968-1974) -Especialista en Cirurgia General i de l'Aparell Digestiu pel sistema MIR realitzant la Residència en l'Hospital Mare de Déu de la Salut de Toledo finalitzant l'especialització el 31/12/1980. -Cap d'Equip Quirúrgic a Toledo des del 01/01/1981 fins al 17/02/1985. -Cap d'Equip Quirúrgic a Alcoi des del 18/02/1985 fins al 24/05/1987. -Membre del Servici de Cirurgia de l'Hospital Verjurat dels Lliris d'Alcoi des del 25/05/1987 fins a l'actualitat. -Director Metge de la Clínica Médico-Quirúrgica Sanatori Sant Jordi d'Alcoi. -Autor-coautor de 24 vídeos quirúrgics i 58 publicacions científiques. -Realització d'intervencions en directe en altres hospitals. -Més de 30 anys d'experiència en Cirurgia General tradicional. -Més de 1.000 intervencions en Cirurgia Bariátrica. -Àmplia experiència en Cirurgia Laparoscópica bàsica des de 1991 i de Cirurgia Laparosc

  1136 visites

 • Clínica Fisioterapia Jordi Reig Mira

  Clínica fisioterapeuta dotada de qualificat equipament per al tractament de gran quantitat de patologies. Secció de consells on-line.

  1117 visites

 • Mobility scooter hire in Benidorm

  Sale and rental of electric wheelchairs and electric scooters in Benidorm, Gandia, Valencia, Madrid and Torrevieja, Spain. In AMIGO 24 rental service available wheelchair, selling both manual and electric vehicles such as electric scooters and all types of electric vehicles.

  1110 visites

 • Clínica Dental Barrachina

  Clínica Dental Barrachina 100 anys d'activitat professional. Comptem amb espais a Alcoi, Cocentaina i Muro d'Alcoi. L'èxit d'un gran equip de professionals.

  1098 visites

 • Bruno Balaguer - Centro de osteopatía y masajes

  Oferim distintes tècniques i teràpies físiques, psicológicas,energéticas i emocionals. Per a poder eradicar els motius que causen els malestars, malalties, etc. que puguen restar la felicitat completa de la persona i impedir que realitze la seua vida quotidiana amb total normalitat. La salut és la major felicitat.

  1079 visites

 • Farmàcia Miguel Doménech

  Fórmules magistrals, homeopatia, dermofarmàcia... Horari: de 9:30 a 14:00 i de 17:00 a 20:00 hores. Dissabtes només pel matí.

  1071 visites

 • amigo24

  Venda i lloguer de cadires de rodes elèctriques i scooter elèctrics d'última tecnologia a Benidorm, València, Gandia, Madrid i Torrevella. Disposem de servei de lloguer de cadires de rodes, venda de vehicles, escúters de mobilitat per a discapacitats i gent gran.

  1057 visites

 • Sanatori Sant Jordi

  El Sanatori Sant Jordi és un centre sanitari amb profunda vocació de servici a la societat procurant una assistència mèdica de qualitat amb una atenció bolcada en el tracte acurat al pacient en un entorn d'instal·lacions i equipament de tecnologia avançada.

  1054 visites

 • Servicios de Ayuda a Domicilio Anduix, S.L.

  Som una empresa dedicada a la prestació de servicis d'ajuda a domicili des que iniciem la nostra activitat en 1995. Oferim un servici d'ajuda personalitzada en el seu propi domicili per a atendre totes les necessitats de persones amb algun tipus de dependència funcional. Disposem a més de vehicles adaptats per a poder realitzar desplaçaments.

  1020 visites

 • Psicòleg Barcelona

  El psicòleg/sexòleg Jordi Pons ha estudiat diferents tipus de psicoteràpia i adapta les teràpia psicològiques personalizades per cada pacient. Aquest consultori de salut mental treballen diferents psicòlegs i terapeutes treballant com a terapeutes/psicòlegs individuals, sexòlegs i de parella. Psicòleg Barcelona és la denominació de la unitat de psicologia del psicòleg/terapeuta Jordi Pons.

  840 visites

 • Fisioterapia a domicilio

  Precios asequibles para cualquier tipo de dolencia o rehabilitación llevados a su domicilio. Llevo mi camilla a tu casa para que puedas disponer de cualquier tipo de tratamiento o rehabilitación. Realizo tratamiento de electroterapia, masoterapia, cinesiterapia, mecanoterapia, termoterapia, crioterapia, vendajes funcionales y el resto de disciplinas concernientes a la fisioterapia.

  795 visites

1