17 Novembre 2019

Alcoi.com

Alcoi.com

Directori • Parking del Racó

  Serveis de llavat i engreixat, pàrking amb vigilància personal i càmeres de video.

  1391 visites

 • AQUAFRESC

  És la primera empresa a Alcoi i comarques que es dedica al lloguer i venda de fonts refrigeradores d'aigua mineral i de la distribució d'aigua per a dites fonts.

  1389 visites

 • Solgest Asesores

  SOLGEST ASESORES és una signatura constituïda per professionals i personal especialitzat, amb una sòlida experiència adquirida des de 1989, dedicada a l'assessorament d'empreses, professionals i particulars.

  1361 visites

 • Tràmits

  Gestió de tràmits i consultes per internet sobre qualsevol aspecte d'Alcoi, tant públic com privat, o a nivell de l'estat.

  1345 visites

 • S.A.D.A. Servei d'Ajuda Domiciliària Anudix, S.L.

  Som una empresa dedicada a la prestació de serveis d'ajuda a domicili des de 1995. Oferim un servei d'ajuda personalitzada en el seu propi domicili per a atendre totes les necessitats de persones amb algun tipus de dependència funcional. Disposem a més de vehicles adaptats per a poder realitzar desplaçaments.

  1314 visites

 • Maquinària Vinícola AMG

  És una empresa dedicada al sector de la maquinària vinícola. En les nostres instal·lacions de 2600 m2 disposem de recursos productius per a la fabricació, transformació i reparació de tot tipus de maquinària per a cellers.

  1301 visites

 • Centre comercial LA MARINA - Finestrat

  Centre comercial amb més de 120 tendes. Molt a prop de Benidorm: cines, restaurants, cerveseries, cafeteries, pubs, geladeries, ...

  1293 visites

 • Càtering Àngela

  Empresa de Càtering orientada principalment a les comarques de l'Alcoià, el Comtat, la Vall d'Albaida, la Marina Alta i la Marina Baixa.La nostra empresa dóna servei a entitats públiques, empreses, comparses, associacions i particulars. Realitzem tot tipus de serveis: Noces, comunions, batejos, menjars especials i tot tipus de banquets i celebracions privades. També prestem servei de gestió de menjadors escolars i Centres de Dia. Per a això tenim metges experts nutricionistes que dissenyen i avalen els nostres menús per a poder donar resposta a les necessitats específiques de cada col·lectiu. També tenim experiència amb l'empresa privada, portant a terme serveis de càtering en menjars d'empresa, banquets de gal·la, presentació o llançament de productes i coffee breaks.Càtering Àngela té experiència en la gestió anual de Comparses de Moros i Cristians així com en gestió de Comparses en Festes.La nostra empresa posa a l'abast del client Masos i finques amb amplis jardins on poder celebrar el banquet desitjat. Per això donem servei de lloguer de carpes i mobiliari. En Càtering Angela ens preocupem per la satisfacció total del client, i per això ens encarreguem de l'animació i serveis complementaris necessaris per a sorprendre a l'assistent.Vostè pose el lloc, de la resta ens encarreguem nosaltres.

  1293 visites

 • ASERTIS LOGISTIC, S.L.

  Empresa de logística integral, especialitzada en transports porta a porta, magatzematge i preparació de comandes, distribució nacional i internacional. Estudis personalitzats de reducció de costos logístics. Transports especials.

  1292 visites

 • Busco garaje

  Sistema d'intercanvi de places de garatge a nivell de tot l'estat

  1288 visites

 • ESPECTACULOS DRAG DESPEDIDAS

  Especialitzats en l'organització de comiats de solter/a, casaments, sopars d'empresa, aniversaris, celebracions reunions d'amics, festes infantils, tot tipus d'esdeveniments: Strip-tease, Sexy Boys, Sexy Girls, Drag Queens, Cambrer infiltrat, Vedette comica, monologuista, Anti-Boy, Castells inflables, Mags, Paiasos, etc. Demana'ns el pressupost sense compromís. Tenim ofertes especials.

  1274 visites

 • Mito Mobiliario S.L.

  Mito Mobiliario SL. És una empresa dedicada a la fabricació de mobiliari i elements decoratius, especialitzada en el disseny i execució de projectes concrets i personalitzats, atenent a les necessitats estètiques i funcionals dels seus clients.

  1255 visites

 • Cavifes, S.L.

  Construcció de maquinària per a la fabricació de caixes de cartró ondulat. Introductor va buidar amb gran precisió de registre. Impressió d'alta qualitat tant per a grans masses com per a trossos molt fins o trames. Llavat automàtic de tintes. Computerització de tots els paràmetres de la caixa.

  1206 visites

 • Espectacles DRAG

  Agència especialitzada en l'organització de tot tipus de festes i esdeveniments: comiats de solter/a, noces, sopars d'empresa, natalici, celebracions privades, reunions d'amics,festes infantils. Deixa en les nostres mans l'organització de la teua festa i serà un èxit.Demana'ns el pressupost sense compromís. Tenim ofertes especials. El nostre àmbit engloba diverses ciutats com: Alcoi, València, Alacant i Elx.

  1201 visites

 • Grupo DUCOMA

  Grup DUCOMA. s'unisca ASSESSORIA INTEGRAL, formada per una agrupació de professionals, i oferim una solució integral a l'empresa amb els seus treballadors i viceversa, que cobrisca la totalitat de les obligacions legals des de l'inici d'una activitat fins al seu posterior desenrotllament, fent-la el més rendible i competitiva possible.

  1188 visites

 • Taxi Alcoy

  Utilitze el nostre servici de taxi per a qualsevol motiu que ho necessite, servici especial per a empreses i organismes públics: Arreplegues de clients en aeroport i estacions (24 hores 365 dies) (amb petició prèvia) . Rutes diàries de treballadors, assegurats, etc. Servicis urbans (gestions, visites, etc.) . Disposicions per dies i hores. Servicis interurbans i llarg recorregut. Entrega de documentació i xicotets paquets, etc. (365 dies) . Vehicle de 7 places més el conductor (amb petició prèvia).

  1183 visites

 • Fotógrafo Remigio Silvestre

  Blog de Remigio Silvestre. Fotógrafo profesional. Reportajes de bodas, fotos para comuniones, books gente joven, etc.

  1147 visites

 • General de Carpetería, S.L.

  Servicis: carpetes de disseny

  1130 visites

 • Trabajos verticales Alcoy - Descénder Alcoy

  Especialistas en trabajos verticales en Alcoy Alicante, sin andamio. Desde 2002 nos avalan años de experiencia en trabajos verticales y rehabilitación de edificios.

  1099 visites

 • Milano Mobles

  Milano Mobles és una botiga especialitzada en mobles de disseny, decoració, il·luminació i tota una sèrie de complements d'importació de les millors signatures del sector.

  1098 visites

1  2  3