21 Octubre 2019

Alcoi.com

Alcoi.com

Directori • Aceitunas - La española -

  La Española Alimentaria Alcoyana S.A``És una de les empreses que gràcies a la seua història i trajectòria de prestigi i qualitat, ha guanyat un merescut lloc dins de la nostra cultura gastronòmica.

  2409 visites

 • Aceitunas El Serpis

  Companyia pionera en la fabricació i envasament d'olives des de fa més de 70 anys. Hui, El Serpis, és una gran companyia avançada tecnologicament amb l'habilitat per a respondre immediatament a les demandes del mercat.

  2372 visites

 • Comercial Bedima

  Empresa especialitzada en la venda i distribució de llaminadures, snacks i begudes en les províncies d'Alacant i Múrcia

  2336 visites

 • Torrevella Explotación Agrícola, S.L.

  La Finca Torrevella està situada a 800 metres sobre el nivell del mar en Alcoi, concretament entre els parcs Naturals de La Font Roja i la Serra de Mariola, és un lloc privilegiat per al conreu de l'olivera pel seu clima i altitud. L'Oli Torrevella està elaborat a partir de les olives Arbequines.

  2061 visites

 • Uniekaas

  Benvingut al món del formatge.

  1869 visites

 • Mercadona

  Cadena de supermercats amb presencia nacional.

  1710 visites

 • Precocinados Preavi

  Precuinats PREAVI és una empresa dedicada fa mes de 30 anys al món de l'alimentació d'alta qualitat i precuinats a punt per a dur a casa.Des de Pericana alcoiana, passant per la pasta de bacallà fins a arribar als arrossos de la nostra terra.

  1694 visites

 • Congelados Ancavico

  Elaboració de peixos, ensalades i preparats..

  1684 visites

 • Naranjas filósofo

  Mantindre l'equilibri entre 'producción d'aliments, creixement socioeconòmic i protecció del mig ambiente', constituïx un dels reptes més importants als que s'enfronta la societat actual.A pesar dels indubtablement notables èxits aconseguits per la 'Revolución Verde', la societat està exigint canvis importants en la política agrícola mediambiental. Tot això encaminat a possibilitar una agricultura i un desenrotllament rural viables localment i en un context d'equilibri entre els sistemes econòmics, ecològics i socioculturals.

  1509 visites

 • Antonio y guillermina

  Oferim alguns dels nostres millors plats, des de pastissos de salmó, albergina o formatge de cabra, als ja clàssics pastes fullades o les nostres ensalades casolanes. També comptem amb una zona de venda de menjar preparada en calent, en la que oferim les nostres genuïnes bajoques farcides, altres plats d'arròs o pasta, entre altres. Si encara no ens coneixeu, no dubteu de visitar-nos en el Mercat de Sant Roc d'Alcoi. Vos esperem.

  1443 visites

 • Venta de naranjas de Valencia online

  Compra online en nuestra Cooperativa naranjas recién recolectadas. Prueba las mejores naranjas y mandarinas valencianas de forma fácil y cómoda.

  1318 visites

1