20 Febrer 2020

Alcoi.com

Alcoi.com

Directori • Engranajes Masiá S.L.

  Elements de transmissió mecànica. Engranatges. Cremalleres dentades estàndard i fetes a mida. Mecanitzats Especials. Engranatges a mida fins a 1500 mm diàmetre i fins a mòdul 20. Cremalleres tipus Industrial, per a Portes i segons plànol. Fresatges CNC. Tornejats CN.

  1434 visites

 • AQUAFRESC

  És la primera empresa a Alcoi i comarques que es dedica al lloguer i venda de fonts refrigeradores d'aigua mineral i de la distribució d'aigua per a dites fonts.

  1427 visites

 • Topografics-Grupo Agroentorno S.L.

  Models Digitals del terreny, medicions topografiques, Tramitació d'expedients catastrals i Serveis tècnics d'assistència a obra civil.

  1427 visites

 • Matilde Francés, S.L.

  Fabricació i confecció de vestuari per a oci, esport i espectacle. L'experiència avala la qualitat i comoditat dels nostres acabats.

  1407 visites

 • Engranajes Masiá

  Empresa dedicada a la fabricació d'engranatges i cremalleres per a la indústria metàl·lica.

  1407 visites

 • Solgest Asesores

  SOLGEST ASESORES és una signatura constituïda per professionals i personal especialitzat, amb una sòlida experiència adquirida des de 1989, dedicada a l'assessorament d'empreses, professionals i particulars.

  1400 visites

 • Venta de naranjas de Valencia online

  Compra online en nuestra Cooperativa naranjas recién recolectadas. Prueba las mejores naranjas y mandarinas valencianas de forma fácil y cómoda.

  1387 visites

 • Tràmits

  Gestió de tràmits i consultes per internet sobre qualsevol aspecte d'Alcoi, tant públic com privat, o a nivell de l'estat.

  1385 visites

 • S.A.D.A. Servei d'Ajuda Domiciliària Anudix, S.L.

  Som una empresa dedicada a la prestació de serveis d'ajuda a domicili des de 1995. Oferim un servei d'ajuda personalitzada en el seu propi domicili per a atendre totes les necessitats de persones amb algun tipus de dependència funcional. Disposem a més de vehicles adaptats per a poder realitzar desplaçaments.

  1359 visites

 • FORADIA, S.A.L.

  Servicis Integrals d'Enginyeria i Aplicacions. Fàbrica de màquines ferraments (trepants radials, retro-fitting), mecanitzats, muntatges. Servicis Integrals d'Enginyeria i Aplicacions.

  1352 visites

 • Alcoi d'instal.lacions, s.a.

  Calefacció - ventilació - aire - vapor - refrigeració - soldadura orbital - cogeneració - aire comprimit - criogèniques

  1345 visites

 • Maquinària Vinícola AMG

  És una empresa dedicada al sector de la maquinària vinícola. En les nostres instal·lacions de 2600 m2 disposem de recursos productius per a la fabricació, transformació i reparació de tot tipus de maquinària per a cellers.

  1343 visites

 • Càtering Àngela

  Empresa de Càtering orientada principalment a les comarques de l'Alcoià, el Comtat, la Vall d'Albaida, la Marina Alta i la Marina Baixa.La nostra empresa dóna servei a entitats públiques, empreses, comparses, associacions i particulars. Realitzem tot tipus de serveis: Noces, comunions, batejos, menjars especials i tot tipus de banquets i celebracions privades. També prestem servei de gestió de menjadors escolars i Centres de Dia. Per a això tenim metges experts nutricionistes que dissenyen i avalen els nostres menús per a poder donar resposta a les necessitats específiques de cada col·lectiu. També tenim experiència amb l'empresa privada, portant a terme serveis de càtering en menjars d'empresa, banquets de gal·la, presentació o llançament de productes i coffee breaks.Càtering Àngela té experiència en la gestió anual de Comparses de Moros i Cristians així com en gestió de Comparses en Festes.La nostra empresa posa a l'abast del client Masos i finques amb amplis jardins on poder celebrar el banquet desitjat. Per això donem servei de lloguer de carpes i mobiliari. En Càtering Angela ens preocupem per la satisfacció total del client, i per això ens encarreguem de l'animació i serveis complementaris necessaris per a sorprendre a l'assistent.Vostè pose el lloc, de la resta ens encarreguem nosaltres.

  1334 visites

 • ASERTIS LOGISTIC, S.L.

  Empresa de logística integral, especialitzada en transports porta a porta, magatzematge i preparació de comandes, distribució nacional i internacional. Estudis personalitzats de reducció de costos logístics. Transports especials.

  1333 visites

 • Centre comercial LA MARINA - Finestrat

  Centre comercial amb més de 120 tendes. Molt a prop de Benidorm: cines, restaurants, cerveseries, cafeteries, pubs, geladeries, ...

  1332 visites

 • Busco garaje

  Sistema d'intercanvi de places de garatge a nivell de tot l'estat

  1332 visites

 • ESPECTACULOS DRAG DESPEDIDAS

  Especialitzats en l'organització de comiats de solter/a, casaments, sopars d'empresa, aniversaris, celebracions reunions d'amics, festes infantils, tot tipus d'esdeveniments: Strip-tease, Sexy Boys, Sexy Girls, Drag Queens, Cambrer infiltrat, Vedette comica, monologuista, Anti-Boy, Castells inflables, Mags, Paiasos, etc. Demana'ns el pressupost sense compromís. Tenim ofertes especials.

  1312 visites

 • INTORSA - Industrial del Torcido, S.A.

  Fabricació de filats torçuts i paral.lels per a telers i màquines de punt per urdimbre

  1298 visites

 • Mito Mobiliario S.L.

  Mito Mobiliario SL. És una empresa dedicada a la fabricació de mobiliari i elements decoratius, especialitzada en el disseny i execució de projectes concrets i personalitzats, atenent a les necessitats estètiques i funcionals dels seus clients.

  1292 visites

 • Espectacles DRAG

  Agència especialitzada en l'organització de tot tipus de festes i esdeveniments: comiats de solter/a, noces, sopars d'empresa, natalici, celebracions privades, reunions d'amics,festes infantils. Deixa en les nostres mans l'organització de la teua festa i serà un èxit.Demana'ns el pressupost sense compromís. Tenim ofertes especials. El nostre àmbit engloba diverses ciutats com: Alcoi, València, Alacant i Elx.

  1244 visites

1  2  3  4  5  ...