26 Gener 2020

Alcoi.com

Alcoi.com

Directori • Associació Bombers Muntanya

  Associació Bombers Muntanya d'Alacant. Es tracta d´una associació esportiva cultural de bombers amb temes de seguretat, emergències, naturalesa, esports, cultura, prevenció, formació, treball, etc.

  2371 visites

 • Dato Associació

  Programa de Cooperació Empresarial per a pymes. Dato Associació és una associació empresarial multisectorial creada per a la defensa dels interessos dels seus associats.

  2341 visites

 • Societat Espanyola de Cirugia de l'Obesitat

  Societat científica fundada en 1997 per cirurgians espanyols dedicats especialment al tractament de pacients amb obesitat clínicament severa. La Societat manca d'ànim de lucre, té personalitat jurídica pròpia i l'àmbit territorial dels seus objectius és Espanya.

  2187 visites

 • Grupo Batoy

  Les tres immerses en el fascinant món de la neteja. Comprenent, des de la venda i distribució d'articles i productes químics per a neteja, fins al servici en neteja personalitzada d'edificis, comunitats, col·legis, empreses, etc... així com el lloguer i venda de maquinària i utensilis de neteja, a tots els seus clients.

  2157 visites

 • Coepa

  La Confederació Empresarial de la província d'Alacant, en ella estan integrades, de forma voluntària, el 90% de les empreses de tots els sectors productius de la província. Les empreses estan presents en la Confederació a través de les federacions i associacions, tant sectorials com comarcals, a més d'aquelles que pels seus característiques singulars no estan integrades en cap d'estes agrupacions.

  2116 visites

 • Associació Provincial de Turisme d'Interior

  Associació Provincial de Turisme d'interior: L'Alcoià, el Comtat i la Foia de Castalla.

  2005 visites

 • Societat protectora d'animals i plantes d'Alcoi

  Tot sobre animals i plantes. Cures per a l'animal, assessor veterinari, consultes jurídiques, denúncies, cadells, mascotes. Activitats de la Protectora.

  1985 visites

 • Apeha

  La Asociación Provincial de Empresarios de Hosteleria de Alicante, tiene como objetivo primordial defender los intereses de los empresarios de este sector. Para conseguir que nuestra opinión llegue a las instituciones con fuerza es necesario que nuestra agrupación empresarial aglutine el mayor número de empresas. Como integrante de la Asociación todos los empresarios tienen derecho a beneficiarse de los servicios que prestan y a participar en los proyectos que la Asociación tiene en marcha.

  1261 visites

1