26 Gener 2020

Alcoi.com

Alcoi.com

Directori • CEEI Alcoy

  Centre Europeu d'Empreses Innovadores d'Alcoi.

  2349 visites

 • Asociación Española de Fabricantes de Juguetes

  "La seua finalitat és el suport a les indústries en un ampli ventall de servicis, entre els quals cal destacar els referents a: promoció

  2261 visites

 • Consorcio de Aguas de la Marina Baja

  El Consorci constituïx unix Entitat jurídica pública local, de caràcter associatiu i institucional i està regulat per Estatuts. Està dotat de personalitat jurídica plena i independent de la dels seus membres i la seua capacitat jurídica de dret públic i privat és tan àmplia com ho requerisca la realització dels seus fins. Són membres del Consorci, la Diputació Provincial d'Alacant, la Confederació Hidrogràfica del Xúquer, organisme adscrit a la Direcció General d'Obres Hidràuliques del Ministeri d'Obres Públiques i els Ajuntaments d'Alfàs del Pi, Altea, Benidorm, Finestrat, Polop, la Nucia, La Vila Joiosa, tots ells de la Província d'Alacant.

  2087 visites

 • Projecte Textil@org

  Desenrotlla la implantació de Servicis Avançats de Telecomunicacions adaptats a les EMPRESES TÈXTILS, per mitjà de Tecnologia Internet.

  2063 visites

 • AITEX - Institut Tecnològic Tèxtil

  AITEX és una associació de caràcter privat amb fins no lucratius integrada per empreses tèxtils i afins.

  2003 visites

 • AIJU - Institut Tecnològic del Joguet

  L'objectiu d'estes pàgines és facilitar-li informació específica sobre la nostra organització i el món de la indústria del joguet.

  1982 visites

 • Mancomunidad de l?Alacanti

  L'Òrgan de Govern de la Mancomunitat de l'Alacanti està format per una Junta Rectora composta per diversos membres triats en la Junta Rectora celebrada el 25 de juliol de 2007.

  1980 visites

1