01 Abril 2020

Alcoi.com

Alcoi.com

Directori • Associació Bombers Muntanya

  Associació Bombers Muntanya d'Alacant. Es tracta d´una associació esportiva cultural de bombers amb temes de seguretat, emergències, naturalesa, esports, cultura, prevenció, formació, treball, etc.

  2426 visites

 • CEEI Alcoy

  Centre Europeu d'Empreses Innovadores d'Alcoi.

  2390 visites

 • A.C.I.F. Agrupació contra incendis forestals

  El grup de lluita contra els incendis forestals.

  2385 visites

 • Dato Associació

  Programa de Cooperació Empresarial per a pymes. Dato Associació és una associació empresarial multisectorial creada per a la defensa dels interessos dels seus associats.

  2375 visites

 • Asociación Española de Fabricantes de Juguetes

  "La seua finalitat és el suport a les indústries en un ampli ventall de servicis, entre els quals cal destacar els referents a: promoció

  2307 visites

 • Societat Espanyola de Cirugia de l'Obesitat

  Societat científica fundada en 1997 per cirurgians espanyols dedicats especialment al tractament de pacients amb obesitat clínicament severa. La Societat manca d'ànim de lucre, té personalitat jurídica pròpia i l'àmbit territorial dels seus objectius és Espanya.

  2222 visites

 • Associació d'Amics de la Musica d'Alcoi

  Associació de concerts i òpera. Informació d'activitats, enllaços, historial, concursos, entitats musicals alcoianes i de la comunitat valenciana, premis de interpretacio...

  2196 visites

 • Grupo Batoy

  Les tres immerses en el fascinant món de la neteja. Comprenent, des de la venda i distribució d'articles i productes químics per a neteja, fins al servici en neteja personalitzada d'edificis, comunitats, col·legis, empreses, etc... així com el lloguer i venda de maquinària i utensilis de neteja, a tots els seus clients.

  2196 visites

 • Colla Ecologista LA CARRASCA

  "La Colla Ecologista ""La Carrasca"" és una associació ecologista d'Alcoi, que té per finalitat la defensa del medi ambient i la qualitat de vida. El nostre grup és totalment independent de qualsevol partít polític o institució."

  2155 visites

 • Coepa

  La Confederació Empresarial de la província d'Alacant, en ella estan integrades, de forma voluntària, el 90% de les empreses de tots els sectors productius de la província. Les empreses estan presents en la Confederació a través de les federacions i associacions, tant sectorials com comarcals, a més d'aquelles que pels seus característiques singulars no estan integrades en cap d'estes agrupacions.

  2155 visites

 • Armónica Alcoyana

  Fundada en 1915. Història. Actualitat. Instruments. Components. Escolta la nostra música. Fòrum Musical d'Alcoi

  2141 visites

 • Consorcio de Aguas de la Marina Baja

  El Consorci constituïx unix Entitat jurídica pública local, de caràcter associatiu i institucional i està regulat per Estatuts. Està dotat de personalitat jurídica plena i independent de la dels seus membres i la seua capacitat jurídica de dret públic i privat és tan àmplia com ho requerisca la realització dels seus fins. Són membres del Consorci, la Diputació Provincial d'Alacant, la Confederació Hidrogràfica del Xúquer, organisme adscrit a la Direcció General d'Obres Hidràuliques del Ministeri d'Obres Públiques i els Ajuntaments d'Alfàs del Pi, Altea, Benidorm, Finestrat, Polop, la Nucia, La Vila Joiosa, tots ells de la Província d'Alacant.

  2125 visites

 • Projecte Textil@org

  Desenrotlla la implantació de Servicis Avançats de Telecomunicacions adaptats a les EMPRESES TÈXTILS, per mitjà de Tecnologia Internet.

  2102 visites

 • Micó Energías Renovables

  El projecte Micó Energies Renovables va començar l'any 2005 a Cocentaina, amb la finalitat de promoure i construir instal·lacions d'energia solar. Eixe mateix any va començar a funcionar la nostra primera instal·lació d'energia solar fotovoltaica amb una potència de 100 kw que en eixes dates era la més potent de la comarca i una de les més grans d'Alacant.

  2082 visites

 • Associació Provincial de Turisme d'Interior

  Associació Provincial de Turisme d'interior: L'Alcoià, el Comtat i la Foia de Castalla.

  2046 visites

 • AITEX - Institut Tecnològic Tèxtil

  AITEX és una associació de caràcter privat amb fins no lucratius integrada per empreses tèxtils i afins.

  2037 visites

 • Societat protectora d'animals i plantes d'Alcoi

  Tot sobre animals i plantes. Cures per a l'animal, assessor veterinari, consultes jurídiques, denúncies, cadells, mascotes. Activitats de la Protectora.

  2024 visites

 • Mancomunidad de l?Alacanti

  L'Òrgan de Govern de la Mancomunitat de l'Alacanti està format per una Junta Rectora composta per diversos membres triats en la Junta Rectora celebrada el 25 de juliol de 2007.

  2019 visites

 • AIJU - Institut Tecnològic del Joguet

  L'objectiu d'estes pàgines és facilitar-li informació específica sobre la nostra organització i el món de la indústria del joguet.

  2014 visites

 • Grup Fester de Percussió San Blas - Alacant

  Som un grup de percussió que actuem a les festes d'Alacant i província, així com fora d'ella. També actuem amb bandes de música, dolçaines, ballets, etc.

  1985 visites

1  2