01 Abril 2020

Alcoi.com

Alcoi.com

DirectoriInici > Art > Teatre >
 • LA DEPENDENT CIA. DE TEATRE

  Companyia productora i gestora de teatres d'Alcoi. Treballa habitualment textos d'autors valencians contemporanis. En aquestos moments treballa amb VA DE BO un espectacle de creació col·lectiva en clau d'humor dirigit per Pep Cortés. L'INFERN DE MARTA de Pasqual Alapont dirigit per Gemma Miralles, una obra que parla del maltractament a les dones en un àmbit universitari o de gent jove.UNA DE QUATRE FORMATGES de Pasqual Alapont dirigida per Gemma Miralles, una comèdia ubicada en la pizzeria més tronada de l'arc mediterrani.

  2423 visites

 • La Cazuela

  'La Cassola' Premi Nacional de teatre, agrupació independent fundada en 1956 i amb residència a Alcoi.

  2259 visites

 • PoT de PLoM - Teatre de Risa - Alcoi

  Web oficial del grup de teatre Pot de Plom. Alcoi - Web oficial del grupo de teatro Pot de PLom

  2242 visites

 • Teatre infantil del Betlem de Tirisiti

  Les representacions del Betlem de Tirisiti es celebren a la ciutat d'Alcoi des de fa més de cent anys i són hereves, potser quasi úniques, d'una llarga tradició mediterrània de teatres de titella.

  2198 visites

 • Mostra de teatre d'Alcoi

  La Mostra de Teatre d'Alcoi és un punt de trobada imprescindible per a companyies, programadors, autors i tota la gent de Teatre en general.

  2041 visites

 • Xavi Carbonell

  Las obras de Xavi Carbonell se parecen a pequeños sueños... Entender la pintura como un espacio para reflexión y la experimentación ha sido una de las claves que ha jalonado la trayectoria de Xavi Carbonell. Desde sus primeras exposiciones a mediados de los años noventa hasta sus últimos trabajos en Nueva York el artista ha sabido construir un lenguaje plástico propio, complejo en su proceso y transparente en su resolución, dotado de un glosario de particularidades tendentes a la depuración de la imagen.

  1646 visites

1