26 Gener 2020

Alcoi.com

Alcoi.com

Directori • Casa del Governador

  Únic hotel de l'Illa de Tabarca, construit a l'antiga casa del governador

  2036 visites

 • Hotel Nou Hostalet Cocentaina

  El Nou Hostalet és un acollidor hotel envoltat de naturalesa. Situat en e poble de Cocentaina, a la comarca del Comtat, en l'entranyable Pla de la Font, entre aigua i arbres, ofereix tot el confort de l'hoteleria tradicional combinant el tracte familiar amb un acurat servei que posa a la seua disposició totes les comoditats d'un modern hotel.

  2024 visites

 • Hostal Savoy

  La satisfacció del client és el nostre únic objcetiu, en l'Hostal Savoy hem reformat les nostres instal·lacions, oferim millors serveis i garantitzem una estança satisfactòria a Alcoi.

  1980 visites

 • Hotels Reconquista-Odon

  Visite l'interior de la muntanya alacantina i siga partícep de les seues famoses festes de moros i cristians, amb l'oportunitat de realitzar visites i excursions a la zona d'interés natural i cultural, gaudint al mateix temps d'una còmoda i agradable estança, proporcionada per la gran qualitat de les nostres instal·lacions i per la professionalitat dels nostres empleats.

  1979 visites

 • Hotel - Restaurante Venta el Borrego

  "Amb més de cent anys al seu servei, l'esperem al peu de la Serra Mariola, per a oferir-li els nostres millors serveis. Hotel Restaurante Venta el Borrego és punt de trobada dels millors plats de la cuina típica de la regió, acompanyats d'una selecta bodega. Restaurant Associat a ""Parlant i Menjant""."

  1901 visites

 • Hotel Vila de Muro

  L'Hotel Vila de Mur, de recent construcció, alberga un disseny avantguardista, però seguint el principi de comoditat i qualitat en tots els seus servicis.És un hotel de sensacions i experiències, un lloc en què et sentiràs atenció i mimat. Un racó per a relaxar-se, desconnectar i sentir la felicitat. Estructurat en tres àmplies plantes, l'hotel oferix 28 habitacions totalment equipades i decorades amb un estil modern.

  1586 visites

1