26 Gener 2020

Alcoi.com

Alcoi.com

Directori • ALBERGUE LOS PERLITOS

  Un refugi amb capacitat per a 80 persones i 2 refugis amb capacitat per a 20 persones cadascun. Zona d'acampada de 60.000 m2 amb dues piscines, una d'elles amb rampa suau per a facilitar el seu accés.Un refugio con capacidad para 80 personas y 2 refugios con capacidad para 20 personas cada uno. Zona de acampada de 60.000 m2 con dos piscinas, una de ellas con rampa suave para facilitar su acceso.

  3020 visites

 • hotel rural a Alacant

  Este és l'hotel rural a Alacant que estaves buscant. Cases Noves és el primer allotjament rural a Guadalest que oferix els servicis propis d'un hotel rural. Tenim la Categoria Superior per Conselleria de Turisme C.V. i 4 Espigoles per ASETUR. Estem en plena Vall de Guadalest, a tan sols 20 minuts dels platges de Benidorm i Altea. Si busques un lloc vertical i sentir-te com a casa, tria nostre xicotet hotel rural a Alacant amb encant, Cases Noves. El resto... deixa-ho en els nostres mans.

  1724 visites

 • La Llar d'Aitana

  La Calderer d'Aitana és una casa en un poble de muntanya. A Alacant, en el poble d'Alcoleja , enclavat en la serra d'Aitana però a només 50 minuts del Mediterrani, de la Costa Blanca.

  1703 visites

1