20 Novembre 2019

Alcoi.com

Alcoi.com

Directori • Ceder Aitana

  Centre de desenrotllament rural: informació sobre turisme, mediambient, bioagricultura a l'interior d'Alacant.(cases rurals, albergs, senderisme, allotjament, ...)

  1740 visites

 • hotel rural a Alacant

  Este és l'hotel rural a Alacant que estaves buscant. Cases Noves és el primer allotjament rural a Guadalest que oferix els servicis propis d'un hotel rural. Tenim la Categoria Superior per Conselleria de Turisme C.V. i 4 Espigoles per ASETUR. Estem en plena Vall de Guadalest, a tan sols 20 minuts dels platges de Benidorm i Altea. Si busques un lloc vertical i sentir-te com a casa, tria nostre xicotet hotel rural a Alacant amb encant, Cases Noves. El resto... deixa-ho en els nostres mans.

  1695 visites

 • La Llar d'Aitana

  La Calderer d'Aitana és una casa en un poble de muntanya. A Alacant, en el poble d'Alcoleja , enclavat en la serra d'Aitana però a només 50 minuts del Mediterrani, de la Costa Blanca.

  1673 visites

 • Alteafestera -- El Portal de la Música festera --

  La música: marxes i pasodobles. Història, concursos, llistats, mp3, midis, concursos, compositors, etc.

  1658 visites

 • Turisme rural a la província d'Alacant

  Tot el turisme rural de les comarques alacantines.

  1649 visites

 • Filà Vascos - Alcoi

  L'origen, història, capitania, alferesia, el mig any fester, ...

  1647 visites

 • Filà Judios

  Pàgina oficial de la Filà Judios d'Alcoi. Descubreix Alcoi i la nostra filà.

  1598 visites

 • Masia La Mota

  Hotel rural amb encant en la Font Roja. Habitacions amb encant en un entorn incomparable en mig de la naturalesa i a tan sols 50 Km de la Costa Blanca.

  1579 visites

 • Hotel Vila de Muro

  L'Hotel Vila de Mur, de recent construcció, alberga un disseny avantguardista, però seguint el principi de comoditat i qualitat en tots els seus servicis.És un hotel de sensacions i experiències, un lloc en què et sentiràs atenció i mimat. Un racó per a relaxar-se, desconnectar i sentir la felicitat. Estructurat en tres àmplies plantes, l'hotel oferix 28 habitacions totalment equipades i decorades amb un estil modern.

  1562 visites

 • Agenda 21

  Bienvenidos a este portal en el que los visitantes descubrirán una de las muchas opciones que la Diputación de Alicante propone para promover el desarrollo sostenible en la actividad local de los municipios de nuestra provincia.

  1198 visites

 • Restaurant L'Escaleta

  Disposem de servici de terrassa i sales de banquets i convencions en el nostre ampli local, situat prop de la carretera N340, en l'antiga pujada de l'estació del Nord. Comptem amb jardins, que donen un toc de categoria a les nostres sales, i hem sigut guardonats amb diversos premis del Plat d'Or.

  1048 visites

 • Restaurant La Bodega

  Especialistes en mentirons, olleta contestana, pericana, menjades casolanes, peixos i mariscos de badia. Restaurant tradicional, familiar, amb productes frescos i de qualitat.

  846 visites

 • Venta Teresa

  Venta en la Carrasqueta amb servei de restaurant, cafeteria, i venda d'articles típics de la zona (torró i altres). Lloc de concentració de motoristes.

  845 visites

 • Restaurant Pensió Mariola

  Restaurant que ofereix una cuina casolana típica de la comarca, amb una atenció familiar. Oferim plats casolans típics, com l'arròs al forn, la borreta o les batjoques fasides (pimentons farcits d'arròs). La pensió oferix 13 habitacions amb 24 llits, senzilles i confortables.

  825 visites

 • Paraje San Cristóbal, S.L.

  Especialistes en olleta, borreta, pericana, carns a la brasa, embotits de la zona i cuixa de corder farcida de pernil. En la falda de la Serra de Mariola, a escassos minuts de Cocentaina, Paratge Sant Cristòfol posa a la seua disposició un immillorable servici de bar i restaurant.

  786 visites

 • Restaurant La Montaña

  Cuina típica de la comarca amb especialitats com la pericana, borreta, olleta, rape a l'aperitiu de café licor i arròs muntanya. És un restaurant situat en l'interior de la comarca del comtat, a la vila de Cocentaina.

  785 visites

 • Escola Bar Tollos

  Al poble més xicotet del País Valencià, l'Escola Bar Tollos oferix gran varietat en tapes i menjars, tant de la cuina de la comarca com de la internacional. Les coques, les empanades o els minxos. O una cosa especial, com a corder torrat, porc amb farcit d'espinacs o pollastre amb salsa de jengibre. També preparem plats italians, xinesos, hindús, etc.

  697 visites

 • Paellas Gigantes Galbis

  Tres generacions de Galbis i un rècord Guiness avalen les nostres paelles.

  686 visites

 • Restaurante El Laurel

  Productes gastronòmics típics de la muntanya nord alacantina, així com cuina de mercat. El nostre local està en una masia antiga, rehabilitada, junt amb la carretera N-340, a l'entrada al nucli urbà de la població

  635 visites

1  2